Visie- en strategieontwikkeling

Om uw en onze vastgoeddoelstellingen te behalen is een uitdagende visie en een hands-on strategie noodzakelijk. Laat onze ervaren consultants u bijstaan in dit proces.

Visie- en strategieontwikkeling

Hoe realiseren we een slimme stad? Is mijn vastgoedproject wel futureproof? Hoe investeer ik in duurzame projecten? Het belang van een glasheldere visie en een duidelijke strategie wordt vaak onderschat. Quares inspireert u graag als ervaren gids bij de ontwikkeling van toekomstadvies en strategische beleidsplannen.

Quares heeft een ruime vastgoedervaring. Als professionele speler zijn we al jaren actief in zowel het commerciële (logistiek, retail, kantoren, bedrijventerreinen, enz.), residentiële als het publieke vastgoedsegment.

Inspiratiebron

Dankzij onze brede achtergrond treedt Quares ook vaak op als inspiratiebron en partner bij de ontwikkeling en uitwerking van toekomstvisies en strategische beleidsplannen. Durven vooruitdenken en trachten te breken met traditionele denkprocessen is daarbij essentieel.

Haalbaarheid

Tegelijk blijft het wel belangrijk om de haalbaarheid niet uit het oog te verliezen en een markttoets door te voeren. Een grondige en onafhankelijke evaluatie vormen vaak het vertrekpunt voor een haalbare visie en strategische uitdagingen. Wanneer de haalbaarheid niet onmiddellijk kan worden ingeschat en bijkomend onderzoek noodzakelijk is, begeleiden we u ook om eventuele subsidies te verkrijgen.

Partnerships

Daarnaast is een duidelijke afbakening van de doelstellingen en ambities cruciaal om een aangepaste strategie te ontwikkelen en die doelstellingen te bereiken. Een goed idee kan overal ontstaan. Maar slimme oplossingen krijgen pas vorm door goede partnerships.

Onze operationele ervaring en marktkennis zorgen ervoor dat zin voor realiteit en haalbaarheid voorop blijven staan doorheen het hele traject.

Contacteer ons

Contacteer medewerker

Bart
De Smedt

Director

Location icon Antwerp Gate 2
bart.de.smedt@quares.be

Maak een afspraak

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw vastgoedvisie en strategie. Wij voegen graag onze kennis en expertise toe aan uw projectteam.

Quote icon

“Onze operationele ervaring is vaak welgekomen binnen projectteams om marktconforme visies uit te werken die concreet realiseerbaar zijn”.

Bart De Smedt

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.