Duurzaamheid

Wat betreft duurzaamheid ziet u in subsidieland misschien door de bomen het bos niet meer. Laat geen subsidies of fiscale incentives liggen. Vertrouw op Quares als uw subsidioloog.

Subsidiebegeleiding: duurzaamheid

Ons huidig economisch consumptiemodel is allesbehalve duurzaam. In de circulaire economie stoten we minder CO2 uit en springen we zuiniger om met energie en materialen. We denken beter na over onze mobiliteit, maar ook over de manier waarop we werken en leven.

Circulaire economie

Dit nieuwe en duurzame economisch model moet zorgen voor meer welvaart en nieuwe jobs. Het dient letterlijk en figuurlijk zuurstof te geven aan een harmonieuze toekomst waarbij mens en milieu niet langer elkaars vijand zijn. De circulaire economie is een trein die we niet mogen missen. Daarom trekt de Vlaamse regering alle subsidie- en adviesregisters open om particulieren en bedrijven maximaal te ondersteunen in deze transitie.

Ook voor u?

De mogelijkheden tot ondersteuning zijn zeer divers. Daarom overlopen we graag in een persoonlijk overleg de kanalen die voor uw bedrijf of project een meerwaarde kunnen betekenen. Als innovatieve koploper in de vastgoedsector begeleiden we niet alleen andere bedrijven maar geven we zelf ook het goede voorbeeld.

Contacteer ons

Contacteer medewerker

Toon
Dirckx

Senior Consultant

Location icon Antwerp Gate 2
toon.dirckx@quares.be
Quote icon

"Voor Quares gaat duurzaamheid eerder over opportuniteiten dan over hindernissen, en eerder over waardecreatie dan over waardebescherming."

Richard Maselis

Maak een afspraak

Kom gerust uw uitdagingen met betrekking tot duurzaamheid voorstellen. Wij bekijken meteen de subsidiemogelijkheden samen met u.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.