Project- en processmanagement

In elk vastgoedproject gaan we altijd op zoek naar nieuwe en betere wegen die we samen bewandelen. Communicatie, vertrouwen en transparantie zijn daarbij de kernwaarden.

Project- en processmanagement

Een betere samenleving creëren we niet in ons eigen cocon of met lijvige rapporten maar wel door naar buiten te treden via concrete projectrealisaties, pilootprojecten, enz. Immers, alleen wanneer alle partijen samenkomen en -werken, komen projecten tot leven.

Een belangrijk, zo niet hét belangrijkste uitgangspunt is dat een proces, en dus ook procesmanagement, nodig zijn om een project te realiseren. Het doel van dat proces is een oplossing die wordt gedragen door de diverse stakeholders. 

Resultaat

Proces- en projectmanagement in vastgoedconsultancy start bij het bepalen van het gewenste resultaat. Daarvoor moet eerst het doel van dat resultaat worden vastgelegd. Inzicht in uw vastgoedambitie en uw drijfveren zijn hierbij essentieel.

Begeleiding en bescherming

Quares kan hier uw gids en sparringpartner zijn. Maar tegelijk kunnen we u ook beschermen tegen hindernissen die u onvermijdelijk op uw pad zal tegenkomen.

Contacteer ons

Contacteer medewerker

Toon
Dirckx

Senior Consultant

Location icon Antwerp Gate 2
toon.dirckx@quares.be
Quote icon

“In elk project gaan we altijd op zoek naar nieuwe en betere wegen die we samen bewandelen. Communicatie, vertrouwen en transparantie zijn daarbij de kernwaarden”.

Tim Moerenhout

Maak een afspraak

Zoekt u een sparringpartner die u van A tot Z kan begeleiden en die rekening houdt met uw projectdoelstellingen, timing en budget? Neem contact met ons op en vertel ons uw verhaal.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.