Haalbaarheidsstudies

Een haalbaarheidsstudie is strategisch advies waarbij na een systematische analyse een inschatting wordt gemaakt van de financiële, economische, juridische, ruimtelijke en technische mogelijkheden.

Haalbaarheidsstudies

Als duurzame voortrekker binnen de vastgoedsector zetten we innovatie voorop. Om die reden laten we regelmatig de platgereden paden links liggen om nieuwe producten en diensten uit te werken. We doen dit actief voor onze eigen afdelingen om onze marktpositie te versterken. Maar we begeleiden ook derden in dat proces onder de vorm van haalbaarheidsstudies.

Kwalitatief en kwantitatief

Via kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek willen we uw betrouwbare partner zijn bij al uw vastgoeduitdagingen. Of u nu een private vastgoedontwikkelaar of investeerder bent, een stad of gemeente, een kmo of grote onderneming of een academische onderzoeker, met onze brede vastgoedexpertise bouwen we samen met u aan een duurzame en slimme samenleving.  

Strategisch advies

Een haalbaarheidsstudie is strategisch advies waarbij na een systematische analyse een inschatting wordt gemaakt van de financiële, economische, juridische, ruimtelijke en technische mogelijkheden. Onze consultants beschikken over een multidisciplinaire kennis en een uitgebreid netwerk aan contacten om u van A tot Z te begeleiden in dergelijke projecten.

Onderwerpen

Binnen onze haalbaarheidsstudies staat vastgoed uiteraard centraal. U kan bij ons terecht voor haalbaarheidsstudies over:

  • Ontwikkeling of herontwikkeling van bedrijventerreinen
  • Stadsontwikkeling, citymarketing, city branding
  • Integrale gebiedsontwikkeling
  • Retailontwikkeling, kernversterking
  • Energiebesparing, hernieuwbare energie, ESCO (derde-partijfinanciering)
  • Duurzaamheidsscan
  • Certificatie: BREEAM, LEED, enz.
  • Benchmarkanalyse, raming onderhoudskosten, etc.
Contacteer ons

Contacteer medewerker

Tim
Moerenhout

Senior Consultant

Location icon Antwerp Gate 2
tim.moerenhout@quares.be

Maak een afspraak

Wenst u de haalbaarheid van uw ontwikkeling of beleid af te toetsen met een marktpartij die niet alleen naar het vastgoed op zich kijkt maar ook naar de netwerkfunctie van vastgoed in relatie tot energie, mobiliteit, infrastructuur en circulaire economie?

Quote icon

“Innovation in real estate is durven ondernemen. Daarbij dien je uw marktpositie en diensten permanent in vraag te stellen en nieuwe mogelijkheden te verkennen”.

Tim Moerenhout

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.