Contractmanagement

Transitie gaat over verandering, perspectief geven in een veranderende wereld. Dit vraagt ook om nieuwe samenwerkingsstructuren en contractrelaties.

Contractmanagement

Quares participeert in heel wat complexe vastgoeddossiers, DBFM en PPS projecten. In veel van deze dossiers moeten heel wat partijen georchestreerd samenwerken. Iedereen heeft zijn taken, verantwoordelijkheden, etc. Deze moeten op een correcte manier in contracten vertaald worden. Daarbij zijn ook de interrelaties en daaraan verbonden risico’s van belang. Het controleren en monitoren van deze samenwerkingen wordt daarom steeds belangrijker. Contractmanagement is hierbij een essentieel hulpmiddel.

Contractmanagement draagt hiermee bij aan risicobeheersing en het behalen van het gewenste projectresultaat.

 

Bestek en Request for Proposal

De basis van goede offertes en latere contracten start bij een goed bestek als stad of gemeente of een goede Request for Proposal in het geval van een private partij. Onze consultants hebben uitgebreide ervaring met de relevante wetgeving en kunnen u begeleiden in het uitwerken van een evenwichtig bestek.

Contacteer ons

Contacteer medewerker

Bart
De Smedt

Director

Location icon Antwerp Gate 2
bart.de.smedt@quares.be
Quote icon

“De sleutel tot een succesvolle ‘governance’ is het permanent managen, inzichtelijk maken, monitoren en bijsturen van complexe samenwerkingsverbanden”.

Richard Maselis

Maak een afspraak

Heeft u nood aan operationele vastgoedervaring voor het uitwerken van uw bestek? Of bent u op zoek naar een partij dewelke inzicht kan brengen in mogelijke samenwerkingsmodellen en de daaraan verbonden risico’s?

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.