Ons nieuws

Quares zet mee zijn schouders onder het project Zennevallei van de Provincie Vlaams-Brabant.

Calendar icon13 februari 2018

Met het strategisch project Zennevallei wordt door de provincie Vlaams-Brabant onder meer ingezet op het optimaliseren en opwaarderen van de verouderde infrastructuren en woon- en werkomgeving in de Zennevallei

Voormalige handel in bouwmaterialen maakt plaats voor KMO zone in Erpe-Mere

Calendar icon13 februari 2018

Op de voormalige De Swaef site te Erpe-Mere was voorheen een handel in bouwmaterialen gevestigd. BVI wenst er een nieuwe KMO-zone, voor lokale bedrijvigheid, in te richten.

Komt er eindelijk een nieuwe invulling voor de oude papierfabrieken van Catala in Sint-Pieters-Leeuw en Drogenbos?

Calendar icon13 februari 2018

De voormalige Catala site is een 17 ha groot bedrijventerrein gelegen op grondgebied van de gemeentes Sint-Pieters-Leeuw en Drogenbos. Sinds het faillissement in 2015 staan de gebouwen leeg en is de site sterk verouderd.

Oude site Henrad in Herentals krijgt middelen vanuit VLAIO voor haalbaarheid herontwikkeling

Calendar icon13 februari 2018

Op de 11ha grote Henrad site was voorheen een producent van sanitaire producten gevestigd. Met steun van VLAIO zal Group Heylen nu een doorgedreven onderzoek starten naar de herontwikkelingsmogelijkheden.

Voormalig houtverwerkend bedrijf Dekaply wacht op nieuwe toekomst

Calendar icon13 februari 2018

Op de voormalige Dekaply site te Erembodegem was een houtverwerkend bedrijf gevestigd dat door de economische crisis, genoodzaakt was om de vestiging in 2013 te sluiten. Sindsdien staan de gebouwen leeg en is de site sterk verloederd.

Haalbaarheidsonderzoek herontwikkeling Bostoen site van start.

Calendar icon13 februari 2018

Quares werd door Bostoen aangesteld om hen te begeleiden bij de omvorming van hun site, ca. 9 ha groot, te Drongen. De site was sterk verouderd en vertoonde heel wat knelpunten zoals ontsluiting en mobiliteit, water- en bodemproblematiek etc.

Sloop voor resterende gebouwen CAT site in Vilvoorde goedgekeurd.

Calendar icon13 februari 2018

De CAT site, ca. 16 ha groot, is gelegen langsheen de Woluwelaan te Vilvoorde en werd destijds door Renault verhuurd aan CAT. MG Real Estate wenst de gronden te herontwikkelen tot een gemengd, kwalitatief en ontsluitbaar project.

Voormalige G&G site in Willebroek gaat tegen de vlakte en zorgt voor uitbreiding logistiek terrein MG Park De Hulst.

Calendar icon13 februari 2018

De voormalige G&G site te Willebroek heeft een oppervlakte van ca. 16 ha en huisvestigde G&G International, een bedrijf actief in de bouw van metaalconstructies. Na diens faillissement was er nood aan de herontwikkeling van de site.

Quares aan de slag als parkmanager op het researchpark in Zellik

Calendar icon29 augustus 2016

Onze Consulting afdeling heeft samen met de Management afdeling een opdracht binnengehaald voor de coördinatie van het parkmanagement op het Researchpark Zellik gedurende 4 jaar.

Via deze blog zullen wij relevante informatie over onze projecten verspreiden evenals reflecteren op marktinformatie. Leun achterover en ontdek de wereld van vastgoed vanop de eerste rij.  

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.